Overslaan en naar de inhoud gaan

Voortvluchtige Albanees meldt zich na jaar bij politie

Geplaatst opwoensdag 13 oktober 2021 - 15:09

Een gezochte Albanees heeft zich woensdagochtend gemeld bij de politie in Heerlen. De man was al een jaar voortvluchtig. Het zou gaan om Dejvi 'Tony' G. (38).

Tony zou een criminele organisatie hebben gerund via het Beekse autobedrijf Alba Car.

Lees ook: Voortvluchtig kopstuk in drugsoperatie is autodealer 'Tony'

Hennephandel
Vanuit het autobedrijf zou hij een internationale hennephandel hebben opgezet. In 2020 deed de politie een inval bij het bedrijf, daar werden toen meerdere auto's in beslag genomen. Daarnaast wordt Tony verdacht van het handelen in cocaïne en het invoeren van softdrugs uit Spanje.

Televisieserie
Zijn bijnaam 'Tony' heeft de man vermoedelijk te danken aan televisieserie The Soprano's, over het leven van maffiabaas Tony Soprano. Hij zou met name met Albanezen samenwerken. De politie laat weten dat de verdachte woensdag nog wordt verhoord en later deze week wordt voorgeleid aan de rechter commissaris.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen