Overslaan en naar de inhoud gaan

Voorstel: extra woonwagenkamp in Horst aan de Maas

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 12:58

Als de gemeenteraad van Horst aan de Maas groen licht geeft, komt er in die gemeente een nieuw woonwagenkamp met acht standplaatsen. De gemeente moet nog onderzoeken welke locatie hiervoor geschikt is.

In maart wordt er een besluit genomen over het voorstel van het college van burgemeester en wethouders. Op dit moment zijn er in Horst aan de Maas vier woonwagenkampen: in Grubbenvorst, Sevenum, Meerlo en Horst.

Lees ook: Nog steeds tekort woonwagenstandplaatsen

Extra standplaatsen
De bewoners die een plek moeten krijgen op het nieuwe woonwagenkamp, wonen op dit moment op recreatiepark De Schatberg in Sevenum. Naast het nieuwe kamp wil het college vier extra standplaatsen realiseren op de bestaande woonwagenhofjes in Sevenum en Meerlo.

Behoefteonderzoek
Een adviesbureau heeft in opdracht van de gemeente een behoefteonderzoek uitgevoerd. Dit heeft geleid tot het voorstel voor de twaalf extra standplaatsen. Als de gemeenteraad instemt met de plannen, kan er een vervolg worden gegeven aan de uitvoering.

Lees ook: Uitbreiding woonwagenplaatsen komt langzaam op gang

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen