Overslaan en naar de inhoud gaan

Voorn ontbreekt bij Fortuna tegen VVV

Geplaatst opzaterdag 20 december 2014 - 14:00

Fortuna-trainer Peter van Vossen kan zondag in de Venlose Koel geen beroep doen op de ervaring van Ramon Voorn.

De liesblessure van de Maastrichtenaar, die de laatste weken werd ingezet als centrale verdediger, is ernstiger dan aanvankelijk gedacht.

Hij zal waarschijnlijk zes weken aan de kant blijven. Die periode staat ook voor het herstel van de knieblessure van Jordie Briels. Verder ontbreekt Dennis Dengering in Venlo en staat achter het meespelen van Tomas Overhof een groot vraagteken.

Afwachten
"Ik moet dus nog even afwachten welk elftal ik samenstel. In principe verander ik zo weinig mogelijk. Dus ga ik niet schuiven met posities binnen het team, maar vervang de geblesseerde speler door een andere", zegt Van Vossen.

Kerstreces
De Fortuna-trainer beseft dat na twee nederlagen op rij een goed resultaat bij VVV het kerstreces aanzienlijk kan veraangenamen. "Het bepaalt of we met een lekker gevoel de vakantie ingaan of met een kater. Dat besef is er bij de groep ook."

VVV-Fortuna Sittard, zondag 14.30 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Voorn in gesprek met VVV, geen toekomst voor Jeffrey Vlug
Ramon Voorn weg bij Fortuna
Fortuna onbevangen tegen NAC
Fortuna zes weken zonder Jordie Briels
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen