Overslaan en naar de inhoud gaan

Voorn en Ruijs geen kandidaat vacante trainerspost Fortuna

Geplaatst opzondag 18 december 2016 - 17:27

Cooky Voorn, oud-assistent trainer van Oranje, wordt niet de nieuwe trainer van Fortuna Sittard.

Voorn is op dit moment trainer van Bekkerveld en zegt op L1 Radio dat hij ook volgend seizoen bij de Heerlense amateurclub blijft. "Zijdelings hoor je dan of je interesse hebt om iets te doen voor Fortuna, maar ik ben bij Bekkerveld en vind dit een fijne club." Op de vraag of Fortuna Sittard hem gebeld heeft, wil Voorn geen antwoord geven.

Tini Ruijs
Ook Tini Ruijs is geen kandidaat om Ben van Dael als hoofdtrainer bij Fortuna Sittard op te volgen, zegt hij tegen L1. De trainer heeft contact gehad met Fortuna na het ontslag van Ben van Dael. "Ik heb over allerlei zaken gesprekken gevoerd met de Sittardse club, maar niet over de functie van trainer. Bovendien heb ik een contract bij SV Meerssen tot juni 2017 en daar houd ik mij aan. Ik vind niet dat ik de club nu niet in de steek kan laten."

2017
Ruijs liet verder weten SV Meerssen aan het einde van dit seizoen te verlaten. "Ik zou graag nog een derde seizoen bij Meerssen hebben gewerkt, maar mijn vrouw heeft zich vele jaren op zondag voor mij opgeofferd en nu is het mijn beurt", vertelde Ruijs. De trainer vindt het jammer dat hij bij het 100-jarig bestaan van de eersteklasser geen deel meer uitmaakt van de club.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen