Overslaan en naar de inhoud gaan

Voorn en Ruijs geen kandidaat vacante trainerspost Fortuna

Geplaatst opzondag 18 december 2016 - 17:27

Cooky Voorn, oud-assistent trainer van Oranje, wordt niet de nieuwe trainer van Fortuna Sittard.

Voorn is op dit moment trainer van Bekkerveld en zegt op L1 Radio dat hij ook volgend seizoen bij de Heerlense amateurclub blijft. "Zijdelings hoor je dan of je interesse hebt om iets te doen voor Fortuna, maar ik ben bij Bekkerveld en vind dit een fijne club." Op de vraag of Fortuna Sittard hem gebeld heeft, wil Voorn geen antwoord geven.

Tini Ruijs
Ook Tini Ruijs is geen kandidaat om Ben van Dael als hoofdtrainer bij Fortuna Sittard op te volgen, zegt hij tegen L1. De trainer heeft contact gehad met Fortuna na het ontslag van Ben van Dael. "Ik heb over allerlei zaken gesprekken gevoerd met de Sittardse club, maar niet over de functie van trainer. Bovendien heb ik een contract bij SV Meerssen tot juni 2017 en daar houd ik mij aan. Ik vind niet dat ik de club nu niet in de steek kan laten."

2017
Ruijs liet verder weten SV Meerssen aan het einde van dit seizoen te verlaten. "Ik zou graag nog een derde seizoen bij Meerssen hebben gewerkt, maar mijn vrouw heeft zich vele jaren op zondag voor mij opgeofferd en nu is het mijn beurt", vertelde Ruijs. De trainer vindt het jammer dat hij bij het 100-jarig bestaan van de eersteklasser geen deel meer uitmaakt van de club.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen