Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Voormalige roemruchte discotheek wordt motor-oefenterrein

Geplaatst opdinsdag 21 februari 2017 - 8:13

Het terrein rond de roemruchte discotheek Peppermill in Heerlen, die in 2014 de deuren moest sluiten, wordt een oefenterrein voor beginnende motorrijders.

Het Steinse bedrijf Osseforth Opleidingen heeft de voormalige uitgaansgelegenheid opgekocht en huurt vanaf 22 februari het bijna 1,3 hectare grote gebied rondom de Peppermill. Dat meldt WijLimburg.

Motorrijlessen
Osseforth gaat de oude parkeerplaats van de Peppermill gebruiken voor motorrijlessen. Dit omdat dit oefenterrein drie keer zo groot als het huidige terrein in Elsloo.

Theorie
De discotheek zelf is ook grotendeels eigendom van het Steinse bedrijf. Alleen wordt er nu niet meer gedanst, maar worden er theorielessen gegeven.

Volgende maand wordt het pand opgeknapt. Wel wordt de uitstraling van de discotheek in stand gehouden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Rijbewijs
Steeds meer Limburgse minderjarigen halen rijbewijs
Vanaf 75 jaar keuring bij verlenging rijbewijs
Meeste kans op rijbewijs in Gulpen-Wittem
Faalangst-examen populair bij Beeselse rijlessers
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen