Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalige roemruchte discotheek wordt motor-oefenterrein

Geplaatst opdinsdag 21 februari 2017 - 8:13

Het terrein rond de roemruchte discotheek Peppermill in Heerlen, die in 2014 de deuren moest sluiten, wordt een oefenterrein voor beginnende motorrijders.

Het Steinse bedrijf Osseforth Opleidingen heeft de voormalige uitgaansgelegenheid opgekocht en huurt vanaf 22 februari het bijna 1,3 hectare grote gebied rondom de Peppermill. Dat meldt WijLimburg.

Motorrijlessen
Osseforth gaat de oude parkeerplaats van de Peppermill gebruiken voor motorrijlessen. Dit omdat dit oefenterrein drie keer zo groot als het huidige terrein in Elsloo.

Theorie
De discotheek zelf is ook grotendeels eigendom van het Steinse bedrijf. Alleen wordt er nu niet meer gedanst, maar worden er theorielessen gegeven.

Volgende maand wordt het pand opgeknapt. Wel wordt de uitstraling van de discotheek in stand gehouden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Rijbewijs
Steeds meer Limburgse minderjarigen halen rijbewijs
Vanaf 75 jaar keuring bij verlenging rijbewijs
Meeste kans op rijbewijs in Gulpen-Wittem
Faalangst-examen populair bij Beeselse rijlessers
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen