Overslaan en naar de inhoud gaan

'Voormalig VVV-verdediger verkast naar Sandhausen'

Geplaatst opwoensdag 3 juni 2020 - 10:53

Nils Röseler vervolgt zijn carrière mogelijk in zijn vaderland bij SV Sandhausen.

Dat meldt Liga-Zwei. De website, gespecialiseerd in berichtgeving rondom de 2. Bundesliga, stelt zelfs dat de overstap van Röseler naar de club zo goed als rond is.

Vaste waarde
Röseler speelde sinds 2016 voor VVV-Venlo, dat hem destijds overnam van Chemnitzer FC. Daarnaast speelde hij in het seizoen 2012/2013 al een jaar voor de Koelclub. Hij speelde als vaste waarde 164 wedstrijden voor VVV en was er bovendien vice-captain achter Danny Post.

In mei liet VVV al weten dat Röseler op zoek gaat naar een nieuwe club. Beide partijen besloten zijn aflopende contract niet te verlengen. Bij Sandhausen zou Röseler teamgenoot worden van Mario Engels, voormalig topscorer van Roda JC Kerkrade.

Lijfsbehoud
Sandhausen staat met nog vijf speelrondes te gaan tiende in de 2. Bundesliga. Promotie naar de Bundesliga is niet meer mogelijk, tegelijkertijd is lijfsbehoud in de competitie ook nog geen zekerheid. Het gat naar een nacompetitieplek bedraagt slechts zes punten.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen