Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig Supertramp-zanger op podium ParkCity Live

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 12:00

ParkCity Live haalt voormalig Supertramp-zanger Roger Hodgson opnieuw naar Heerlen.

De legendarische singer-songwriter staat zondag 30 juni op de planken op het festival in Bekkerveld. In 2015 was hij daar ook al te bewonderen.

Supertramp
Van 1969 tot 1983 was hij hij frontman van Supertramp. Met die band scoorde hij wereldhits als Breakfast in America, The Logical Song, Give a Little Bit en School.

Jubileum
Het optreden in Heerlen is de enige show in Nederland die de Brit geeft. De legende tourt vanwege zijn 40-jarig jubileum in de muziekwereld. Volgens festivalbaas Hans Paul Nieskens was het niet eenvoudig om de levende legende te strikken. "Hij doet alleen wat hij leuk vindt", zegt Nieskens. "Gelukkig is het gelukt."

YouTube

Line-up
Hodgson is niet de enige grote naam die zijn opwachting op ParkCity Live maakt. Ook wereldster Afrojack geeft acte de présence. Verder zorgen Ilse DeLange, De Dijk, Within Temptation, Lil'Kleine, De Jeugd van Tegenwoordig, Boef en Querbeat voor de nodige variatie. De line-up is bijna compleet.

Lees ook: ParkCity Live strikt een van de beste dj's ter wereld

Kaarverkoop
De kaartverkoop gaat 19 januari om 10:00 uur van start. Voorgaande jaren waren alle tickets in een mum van tijd uitverkocht.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen