Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig Supertramp-zanger op podium ParkCity Live

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 12:00

ParkCity Live haalt voormalig Supertramp-zanger Roger Hodgson opnieuw naar Heerlen.

De legendarische singer-songwriter staat zondag 30 juni op de planken op het festival in Bekkerveld. In 2015 was hij daar ook al te bewonderen.

Supertramp
Van 1969 tot 1983 was hij hij frontman van Supertramp. Met die band scoorde hij wereldhits als Breakfast in America, The Logical Song, Give a Little Bit en School.

Jubileum
Het optreden in Heerlen is de enige show in Nederland die de Brit geeft. De legende tourt vanwege zijn 40-jarig jubileum in de muziekwereld. Volgens festivalbaas Hans Paul Nieskens was het niet eenvoudig om de levende legende te strikken. "Hij doet alleen wat hij leuk vindt", zegt Nieskens. "Gelukkig is het gelukt."

YouTube

Line-up
Hodgson is niet de enige grote naam die zijn opwachting op ParkCity Live maakt. Ook wereldster Afrojack geeft acte de présence. Verder zorgen Ilse DeLange, De Dijk, Within Temptation, Lil'Kleine, De Jeugd van Tegenwoordig, Boef en Querbeat voor de nodige variatie. De line-up is bijna compleet.

Lees ook: ParkCity Live strikt een van de beste dj's ter wereld

Kaarverkoop
De kaartverkoop gaat 19 januari om 10:00 uur van start. Voorgaande jaren waren alle tickets in een mum van tijd uitverkocht.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen