Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig Supertramp-zanger op podium ParkCity Live

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 12:00

ParkCity Live haalt voormalig Supertramp-zanger Roger Hodgson opnieuw naar Heerlen.

De legendarische singer-songwriter staat zondag 30 juni op de planken op het festival in Bekkerveld. In 2015 was hij daar ook al te bewonderen.

Supertramp
Van 1969 tot 1983 was hij hij frontman van Supertramp. Met die band scoorde hij wereldhits als Breakfast in America, The Logical Song, Give a Little Bit en School.

Jubileum
Het optreden in Heerlen is de enige show in Nederland die de Brit geeft. De legende tourt vanwege zijn 40-jarig jubileum in de muziekwereld. Volgens festivalbaas Hans Paul Nieskens was het niet eenvoudig om de levende legende te strikken. "Hij doet alleen wat hij leuk vindt", zegt Nieskens. "Gelukkig is het gelukt."

YouTube

Line-up
Hodgson is niet de enige grote naam die zijn opwachting op ParkCity Live maakt. Ook wereldster Afrojack geeft acte de présence. Verder zorgen Ilse DeLange, De Dijk, Within Temptation, Lil'Kleine, De Jeugd van Tegenwoordig, Boef en Querbeat voor de nodige variatie. De line-up is bijna compleet.

Lees ook: ParkCity Live strikt een van de beste dj's ter wereld

Kaarverkoop
De kaartverkoop gaat 19 januari om 10:00 uur van start. Voorgaande jaren waren alle tickets in een mum van tijd uitverkocht.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen