Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig Roda-verdediger Dijkhuizen aan de slag bij TOP Oss

Geplaatst opzondag 5 januari 2020 - 11:37

Voormalig Roda-verdediger Henk Dijkhuizen is opgedoken bij TOP Oss.

Dat meldt het Brabants Dagblad.

Aflopend contract
Roda JC verlengde het afgelopen contract van de 27-jarige Dijkhuizen afgelopen zomer niet, waardoor de rechtsback kon uitkijken naar een nieuwe broodheer. Dijkhuizen speelde sinds 2013 bij de Kerkradenaren.

Rest van het seizoen
De Brabanders willen de gelederen nu dus versterken met de clubloze Hagenees. Top OSS heeft de intentie om in ieder geval het komende halve seizoen gebruik te maken van de diensten van Dijkhuizen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen