Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig Roda-speler op proef bij MVV Maastricht

Geplaatst opmaandag 12 augustus 2019 - 11:13

Voetballer Maecky Ngombo is maandag als proefspeler het nieuwe gezicht op de training van MVV Maastricht.

De aanvaller speelde eerder 29 wedstrijden voor Roda JC in de Eredivisie.

Avontuur
De centrumspits verkaste in 2015 van de jeugdafdeling van Standard Luik naar die van Roda JC. Een jaar later kwam er een einde aan zijn eerste Roda-periode en verliet de Belg Kerkrade om elders op avontuur te gaan. Ngombo speelde tussen 2016 en 2018 voor MK Dons en Fortuna Düsseldorf.

Clubhopper
Daarna keerde Ngombo weer terug in Kerkrade, maar ook zijn tweede periode als Koempel was van korte duur. Na een half jaar vertrok de clubhopper naar Italië waar hij speelde voor Bari en Ascoli.

Ngombo verbleef alleen bij Ascoli langer dan één kalenderjaar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen