Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig Roda JC-doelman wordt keeperstrainer MVV

Geplaatst opmaandag 8 juli 2019 - 14:47

MVV heeft in Vladan Kujović (40) een nieuwe keeperstrainer gevonden. Hij heeft een eenjarige verbintenis getekend.

In Nederland is Kujović zeker geen onbekende. De doelman speelde jaren voor Roda JC en kwam later nog even uit voor Willem II.

Nooit een transfersom
De in het voormalig Joegoslavië geboren Kujović speelde begin 2015 zijn laatste wedstrijd als profvoetballer, namens de Belgische topclub Club Brugge. Hij won dat jaar ook de enige prijs in zijn carrière. Met Brugge legde hij beslag op de Belgische beker. Ander opvallend feitje: Kujović leverde nog nooit een transfersom op. De keeper diende overal zijn contract uit, of de verbintenis werd met wederzijds goedvinden beëindigd.

Halve finale Valencia
Voor zijn periode in Brugge speelde de goalie in eigen land namens FK Radnicki Nis, voordat hij via het Belgische Eendracht Aalst bij Roda JC kwam. In Kerkrade kende hij zijn gloriedagen. Hij speelde er 149 wedstrijden en speelde met de club onder meer in het inmiddels verdwenen toernooi om de UEFA Intertoto Cup, waarin Roda JC de halve finale verloor van Valencia. Na zijn periode in Kerkrade speelde hij nog namens het Spaanse Levante, Lierse SK, Willem II en dus Club Brugge.

Gedreven persoon
Nu start de Joegoslavische keeper aan zijn trainerscarrière, in Maastricht. Daar zijn ze bij MVV maar wat blij mee. "Met Vladan halen we een keeperstrainer binnen met een schat aan ervaring op het hoogste niveau. Hij weet wat het is om sluitpost te zijn, welke taken er van je verwacht worden en welke kwaliteiten daarbij benodigd zijn. Met die bagage kan hij onze jonge keepers veel leren. Vladan is een gedreven persoon, een waardevolle toevoeging voor onze technische staf", zegt technisch manager Ron Elsen.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen