Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Voormalig Roda JC-doelman wordt keeperstrainer MVV

Geplaatst opmaandag 8 juli 2019 - 14:47

MVV heeft in Vladan Kujović (40) een nieuwe keeperstrainer gevonden. Hij heeft een eenjarige verbintenis getekend.

In Nederland is Kujović zeker geen onbekende. De doelman speelde jaren voor Roda JC en kwam later nog even uit voor Willem II.

Nooit een transfersom
De in het voormalig Joegoslavië geboren Kujović speelde begin 2015 zijn laatste wedstrijd als profvoetballer, namens de Belgische topclub Club Brugge. Hij won dat jaar ook de enige prijs in zijn carrière. Met Brugge legde hij beslag op de Belgische beker. Ander opvallend feitje: Kujović leverde nog nooit een transfersom op. De keeper diende overal zijn contract uit, of de verbintenis werd met wederzijds goedvinden beëindigd.

Halve finale Valencia
Voor zijn periode in Brugge speelde de goalie in eigen land namens FK Radnicki Nis, voordat hij via het Belgische Eendracht Aalst bij Roda JC kwam. In Kerkrade kende hij zijn gloriedagen. Hij speelde er 149 wedstrijden en speelde met de club onder meer in het inmiddels verdwenen toernooi om de UEFA Intertoto Cup, waarin Roda JC de halve finale verloor van Valencia. Na zijn periode in Kerkrade speelde hij nog namens het Spaanse Levante, Lierse SK, Willem II en dus Club Brugge.

Gedreven persoon
Nu start de Joegoslavische keeper aan zijn trainerscarrière, in Maastricht. Daar zijn ze bij MVV maar wat blij mee. "Met Vladan halen we een keeperstrainer binnen met een schat aan ervaring op het hoogste niveau. Hij weet wat het is om sluitpost te zijn, welke taken er van je verwacht worden en welke kwaliteiten daarbij benodigd zijn. Met die bagage kan hij onze jonge keepers veel leren. Vladan is een gedreven persoon, een waardevolle toevoeging voor onze technische staf", zegt technisch manager Ron Elsen.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen