Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig Roda JC-doelman wordt keeperstrainer MVV

Geplaatst opmaandag 8 juli 2019 - 14:47

MVV heeft in Vladan Kujović (40) een nieuwe keeperstrainer gevonden. Hij heeft een eenjarige verbintenis getekend.

In Nederland is Kujović zeker geen onbekende. De doelman speelde jaren voor Roda JC en kwam later nog even uit voor Willem II.

Nooit een transfersom
De in het voormalig Joegoslavië geboren Kujović speelde begin 2015 zijn laatste wedstrijd als profvoetballer, namens de Belgische topclub Club Brugge. Hij won dat jaar ook de enige prijs in zijn carrière. Met Brugge legde hij beslag op de Belgische beker. Ander opvallend feitje: Kujović leverde nog nooit een transfersom op. De keeper diende overal zijn contract uit, of de verbintenis werd met wederzijds goedvinden beëindigd.

Halve finale Valencia
Voor zijn periode in Brugge speelde de goalie in eigen land namens FK Radnicki Nis, voordat hij via het Belgische Eendracht Aalst bij Roda JC kwam. In Kerkrade kende hij zijn gloriedagen. Hij speelde er 149 wedstrijden en speelde met de club onder meer in het inmiddels verdwenen toernooi om de UEFA Intertoto Cup, waarin Roda JC de halve finale verloor van Valencia. Na zijn periode in Kerkrade speelde hij nog namens het Spaanse Levante, Lierse SK, Willem II en dus Club Brugge.

Gedreven persoon
Nu start de Joegoslavische keeper aan zijn trainerscarrière, in Maastricht. Daar zijn ze bij MVV maar wat blij mee. "Met Vladan halen we een keeperstrainer binnen met een schat aan ervaring op het hoogste niveau. Hij weet wat het is om sluitpost te zijn, welke taken er van je verwacht worden en welke kwaliteiten daarbij benodigd zijn. Met die bagage kan hij onze jonge keepers veel leren. Vladan is een gedreven persoon, een waardevolle toevoeging voor onze technische staf", zegt technisch manager Ron Elsen.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen