Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig Miss Limburg schittert in televisieprogramma

Geplaatst opwoensdag 3 mei 2017 - 9:30

Voormalig Miss Limburg én Miss Nederland Linda Egging uit Stramproy is binnenkort te zien in AVROTROS-programma Het Mooiste Meisje van de Klas.

Jaap Jongbloed blikt met vrienden en oud-klasgenoten terug op de schooltijd van de blondine uit Stramproy, zo weet Sterren op TV.

Miss
Na haar middelbare schooltijd gaat Linda Egging aan de slag als model. Niet geheel onverdienstelijk, want in 1991 wordt ze Miss Limburg. Daar bleef het niet bij, want daarna werd ze ook gekroond tot Miss Nederland. Vervolgens deed ze ook mee aan Miss World. Haar verschijning bleef niet onopgemerkt. Zo kwam ze in de jaren negentig ook regelmatig voorbij in verschillende televisieprogramma's.

De uitzending van Het Mooiste Meisje van de Klas met de Limburgse is 7 mei om 22:10 te zien op NPO 1,

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Flikken-acteur Reinier: 'Mijn liefde ligt echt in Maastricht'
Tien vragen: wat als Maastricht het Songfestival organiseert?
Victor Reinier schrijft mee aan Flikken Rotterdam
Opnames tv-serie over Jos van Rey starten nog dit jaar
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen