Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig L1-presentator genomineerd voor radioprijs

Geplaatst opdinsdag 19 januari 2021 - 13:03

Voormalig L1-presentator Tim op het Broek maakt dit jaar kans op een Zilveren RadioSter, de publieksprijs voor de beste radiopresentator.

Op het Broek neemt het in deze categorie op tegen Mattie Valk en Domien Verschuuren (beiden Qmusic).

L1
De uit Roggel afkomstige Op het Broek is sinds mei 2019 van maandag tot en met vrijdag te horen op KINK. Daarvoor heeft hij 18 jaar bij regionale omroep L1 gewerkt. Daar verzorgde hij de middag-, de avond- en ochtendshow.

Lees ook: Radiopresentator vertrekt na 18 jaar bij L1

KINK
De Limburgse radiodeejay is niet de enige bij KINK met een nominatie op zak. Zijn collega Michiel Veenstra is met zijn programma KINK Start genomineerd voor een Gouden RadioRing.

Op de Zilveren RadioSter kan niet meer worden gestemd. Voor de Gouden RadioRing kunnen mensen nog een stem uitbrengen.

Coronaproof
De radioprijzen worden 28 januari tijdens het RadioGala uitgereikt. Dit is de tegenhanger van het Gouden Televizier-Ring Gala. Vanwege het coronavirus zal er dit jaar geen rode loper zijn, maar zijn enkel presentator Rob Janssen, de genomineerden en de uitreikers welkom in Theater Gooiland in Hilversum.

Marconi
Die avond worden naast de vier publieksprijzen ook de winnaars van de Marconi Awards bekendgemaakt. Deze juryprijzen bestaan uit de Oeuvre Award, de Aanstormend Talent Award en de Beste Zender Award.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen