Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig L1-presentator genomineerd voor radioprijs

Geplaatst opdinsdag 19 januari 2021 - 13:03

Voormalig L1-presentator Tim op het Broek maakt dit jaar kans op een Zilveren RadioSter, de publieksprijs voor de beste radiopresentator.

Op het Broek neemt het in deze categorie op tegen Mattie Valk en Domien Verschuuren (beiden Qmusic).

L1
De uit Roggel afkomstige Op het Broek is sinds mei 2019 van maandag tot en met vrijdag te horen op KINK. Daarvoor heeft hij 18 jaar bij regionale omroep L1 gewerkt. Daar verzorgde hij de middag-, de avond- en ochtendshow.

Lees ook: Radiopresentator vertrekt na 18 jaar bij L1

KINK
De Limburgse radiodeejay is niet de enige bij KINK met een nominatie op zak. Zijn collega Michiel Veenstra is met zijn programma KINK Start genomineerd voor een Gouden RadioRing.

Op de Zilveren RadioSter kan niet meer worden gestemd. Voor de Gouden RadioRing kunnen mensen nog een stem uitbrengen.

Coronaproof
De radioprijzen worden 28 januari tijdens het RadioGala uitgereikt. Dit is de tegenhanger van het Gouden Televizier-Ring Gala. Vanwege het coronavirus zal er dit jaar geen rode loper zijn, maar zijn enkel presentator Rob Janssen, de genomineerden en de uitreikers welkom in Theater Gooiland in Hilversum.

Marconi
Die avond worden naast de vier publieksprijzen ook de winnaars van de Marconi Awards bekendgemaakt. Deze juryprijzen bestaan uit de Oeuvre Award, de Aanstormend Talent Award en de Beste Zender Award.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen