Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Voormalig goalgetter slachtoffer van degradatie Roda JC

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 10:37

Oud-speler Dirk-Jan Derksen moet vertrekken bij Roda JC Kerkrade.

Derksen was werkzaam als hoofdscout en jeugdtrainer bij de Kerkraadse club.

Wegbezuinigd
Hij wordt wegbezuinigd bij de club nadat Roda zondagavond degradeerde uit de Eredivisie. "Ik ben natuurlijk teleurgesteld en had op een andere uitkomst gehoopt. Maar ik ken het klappen van de zweep, de club moet door en heeft minder geld te besteden."

Nog geen aanbieding
Derksen was sinds 2013 werkzaam bij Roda. Hij heeft nog geen aanbieding van een andere betaald voetbalclub ontvangen. Als speler kwam de spits onder meer uit voor alle vier de Limburgse profclubs en was hij in totaal 156 maal trefzeker in 464 officiële duels.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen