Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Voormalig goalgetter slachtoffer van degradatie Roda JC

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 10:37

Oud-speler Dirk-Jan Derksen moet vertrekken bij Roda JC Kerkrade.

Derksen was werkzaam als hoofdscout en jeugdtrainer bij de Kerkraadse club.

Wegbezuinigd
Hij wordt wegbezuinigd bij de club nadat Roda zondagavond degradeerde uit de Eredivisie. "Ik ben natuurlijk teleurgesteld en had op een andere uitkomst gehoopt. Maar ik ken het klappen van de zweep, de club moet door en heeft minder geld te besteden."

Nog geen aanbieding
Derksen was sinds 2013 werkzaam bij Roda. Hij heeft nog geen aanbieding van een andere betaald voetbalclub ontvangen. Als speler kwam de spits onder meer uit voor alle vier de Limburgse profclubs en was hij in totaal 156 maal trefzeker in 464 officiële duels.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen