Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Voormalig goalgetter slachtoffer van degradatie Roda JC

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 10:37

Oud-speler Dirk-Jan Derksen moet vertrekken bij Roda JC Kerkrade.

Derksen was werkzaam als hoofdscout en jeugdtrainer bij de Kerkraadse club.

Wegbezuinigd
Hij wordt wegbezuinigd bij de club nadat Roda zondagavond degradeerde uit de Eredivisie. "Ik ben natuurlijk teleurgesteld en had op een andere uitkomst gehoopt. Maar ik ken het klappen van de zweep, de club moet door en heeft minder geld te besteden."

Nog geen aanbieding
Derksen was sinds 2013 werkzaam bij Roda. Hij heeft nog geen aanbieding van een andere betaald voetbalclub ontvangen. Als speler kwam de spits onder meer uit voor alle vier de Limburgse profclubs en was hij in totaal 156 maal trefzeker in 464 officiële duels.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen