Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig Fulham-middenvelder op proef bij MVV

Geplaatst opdonderdag 20 december 2018 - 16:14

De 25-jarige middenvelder Chris David werkt een proefperiode af bij MVV. Hij is komende dagen te zien in De Geusselt.

David meldde zich begin deze week bij MVV. De linkspoot doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en ging op jonge leeftijd naar Fulham.

Engels avontuur
Het avontuur in Engeland kende één hoogtepunt: zijn Premier League-debuut met een goal op 11 mei 2014. Dat was meteen zijn enige wedstrijd voor Fulham op het hoogste niveau. David speelde wel nog negen wedstrijden namens de Londenaren in bekerwedstrijden en competitieduels op een lager niveau. In 2015 keerde hij op huurbasis terug bij FC Twente.

Mislukte comeback
Die comeback in Enschede werd niet het succes waarop David hoopte. Hij speelde welgeteld 45 minuten in de Eredivisie namens de Tukkers. Blessures hielden hem veelvuldig aan de kant, waardoor ook een doorstart bij Go Ahead Eagles en Jong FC Utrecht niet van de grond kwam. Sinds het seizoen 2014-2015 speelde David slechts 43 officiële wedstrijden.

Joshua Holtby
De geboren Amsterdammer blijft vooralsnog tot zaterdag in Maastricht. In de winterstop wordt er besloten over een eventueel vervolg. De technische leiding van MVV zal in diezelfde periode ook besluiten over de toekomst van Joshua Holtby (22). De Duitse middenvelder is al even op proef bij de Maastrichtenaren. Hij heeft zijn contract bij Alemannia Aachen ontbonden.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen