Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig Fulham-middenvelder op proef bij MVV

Geplaatst opdonderdag 20 december 2018 - 16:14

De 25-jarige middenvelder Chris David werkt een proefperiode af bij MVV. Hij is komende dagen te zien in De Geusselt.

David meldde zich begin deze week bij MVV. De linkspoot doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en ging op jonge leeftijd naar Fulham.

Engels avontuur
Het avontuur in Engeland kende één hoogtepunt: zijn Premier League-debuut met een goal op 11 mei 2014. Dat was meteen zijn enige wedstrijd voor Fulham op het hoogste niveau. David speelde wel nog negen wedstrijden namens de Londenaren in bekerwedstrijden en competitieduels op een lager niveau. In 2015 keerde hij op huurbasis terug bij FC Twente.

Mislukte comeback
Die comeback in Enschede werd niet het succes waarop David hoopte. Hij speelde welgeteld 45 minuten in de Eredivisie namens de Tukkers. Blessures hielden hem veelvuldig aan de kant, waardoor ook een doorstart bij Go Ahead Eagles en Jong FC Utrecht niet van de grond kwam. Sinds het seizoen 2014-2015 speelde David slechts 43 officiële wedstrijden.

Joshua Holtby
De geboren Amsterdammer blijft vooralsnog tot zaterdag in Maastricht. In de winterstop wordt er besloten over een eventueel vervolg. De technische leiding van MVV zal in diezelfde periode ook besluiten over de toekomst van Joshua Holtby (22). De Duitse middenvelder is al even op proef bij de Maastrichtenaren. Hij heeft zijn contract bij Alemannia Aachen ontbonden.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen