Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig Fulham-middenvelder op proef bij MVV

Geplaatst opdonderdag 20 december 2018 - 16:14

De 25-jarige middenvelder Chris David werkt een proefperiode af bij MVV. Hij is komende dagen te zien in De Geusselt.

David meldde zich begin deze week bij MVV. De linkspoot doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en ging op jonge leeftijd naar Fulham.

Engels avontuur
Het avontuur in Engeland kende één hoogtepunt: zijn Premier League-debuut met een goal op 11 mei 2014. Dat was meteen zijn enige wedstrijd voor Fulham op het hoogste niveau. David speelde wel nog negen wedstrijden namens de Londenaren in bekerwedstrijden en competitieduels op een lager niveau. In 2015 keerde hij op huurbasis terug bij FC Twente.

Mislukte comeback
Die comeback in Enschede werd niet het succes waarop David hoopte. Hij speelde welgeteld 45 minuten in de Eredivisie namens de Tukkers. Blessures hielden hem veelvuldig aan de kant, waardoor ook een doorstart bij Go Ahead Eagles en Jong FC Utrecht niet van de grond kwam. Sinds het seizoen 2014-2015 speelde David slechts 43 officiële wedstrijden.

Joshua Holtby
De geboren Amsterdammer blijft vooralsnog tot zaterdag in Maastricht. In de winterstop wordt er besloten over een eventueel vervolg. De technische leiding van MVV zal in diezelfde periode ook besluiten over de toekomst van Joshua Holtby (22). De Duitse middenvelder is al even op proef bij de Maastrichtenaren. Hij heeft zijn contract bij Alemannia Aachen ontbonden.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen