Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig burgemeester Joke Kersten overleden

Geplaatst opmaandag 10 augustus 2020 - 15:25

Oud-Tweede Kamerlid Joke Kersten (PvdA) is 6 augustus op 76-jarige leeftijd overleden. Dat maakt PvdA-afdeling Horst aan de Maas maandag bekend. Zij was onder meer burgemeester van de voormalige gemeenten Grubbenvorst en Broekhuizen, die later op zijn gegaan in de gemeente Horst aan de Maas.

Daarna was ze waarnemend burgemeester in Arcen en Velden, Bergeijk en Asten. In Uden kreeg ze een vaste aanstelling als burgemeester.

Partij van de Arbeid
Kersten, oorspronkelijk uit Boxmeer, was lid van de Partij van de Arbeid. 'Joke is van groot belang geweest voor onze mooie partij en haar belangrijke idealen. We verliezen vooral een ontzettend hard werkende Grubbenvorstenaar', zo schrijft PvdA Horst aan de Maas. 'Je was een vrouw die actief bleef om onze fractie en onze wethouders te helpen met het doorontwikkelen van onze visie en onze plannen.'

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen