Overslaan en naar de inhoud gaan

Voormalig burgemeester Joke Kersten overleden

Geplaatst opmaandag 10 augustus 2020 - 15:25

Oud-Tweede Kamerlid Joke Kersten (PvdA) is 6 augustus op 76-jarige leeftijd overleden. Dat maakt PvdA-afdeling Horst aan de Maas maandag bekend. Zij was onder meer burgemeester van de voormalige gemeenten Grubbenvorst en Broekhuizen, die later op zijn gegaan in de gemeente Horst aan de Maas.

Daarna was ze waarnemend burgemeester in Arcen en Velden, Bergeijk en Asten. In Uden kreeg ze een vaste aanstelling als burgemeester.

Partij van de Arbeid
Kersten, oorspronkelijk uit Boxmeer, was lid van de Partij van de Arbeid. 'Joke is van groot belang geweest voor onze mooie partij en haar belangrijke idealen. We verliezen vooral een ontzettend hard werkende Grubbenvorstenaar', zo schrijft PvdA Horst aan de Maas. 'Je was een vrouw die actief bleef om onze fractie en onze wethouders te helpen met het doorontwikkelen van onze visie en onze plannen.'

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen