Overslaan en naar de inhoud gaan

Voorbereidingen voor LVK-finale in volle gang

Geplaatst opwoensdag 1 februari 2017 - 8:36

De voorbereidingen voor de LVK-finale zijn in volle gang. Op woensdagochtend wordt het geraamte van de LVK-tent geplaatst.

Na dertien jaar wordt de finale van het LVK weer eens in een tent gehouden.

Druppels
Destijds werd besloten dit niet meer te doen. Dat had voor een groot gedeelte te maken met condensdruppels die vanuit het dak van de tent op de apparatuur druppelden.

Lees ook: Dit zijn de twintig finalisten van het LVK

Locatie
De nieuwe tent die dit jaar gebruikt wordt, is uitgerust met een luchtcirculatiesysteem. Door een constante luchtstroom wordt de condens afgevoerd naar de achterkant van de tent. "Dit was de enige mogelijkheid. We kregen geen andere geschikte locatie gevonden", aldus LVK-voorzitter René Graat.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Op wie stem jij? Bekijk hier de LVK-kanshebbers alvast!
LVK-pechvogel hoeft geen wildcard voor finale van 2017
Winnaars LVK over blunder: 'hier is geen oplossing voor'
5200 bezoekers verwacht bij LVK-finale in Venray
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen