Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Voorbereiding wielerploeg Boels-Dolmans onder Spaanse zon

Geplaatst opwoensdag 9 januari 2019 - 16:50

Wereldkampioen wielrennen Anna van der Breggen is met haar Limburgse team Boels-Dolmans gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De ploeg is neergestreken in het Spaanse Alicante. Boels-Dolmans heeft dit seizoen vier nieuwe gezichten, maar kopvrouwen blijven toch Nederlands kampioen Chantal Blaak en de drager van de regenboogtrui Anna van der Breggen.

Ruig gebied
De 28-jarige Van der Breggen kiest dit jaar voor een andere opbouw van het seizoen. Zo zal de renster voor het eerst mee gaan doen aan de loodzware mountainbikewedstrijd Cape Epic in Zuid-Afrika. "Ik kijk er enorm naar uit. Ik vind het leuk om iets te doen wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Het is intensief en technisch. Ik zie het als een mooie ervaring." De marathonwedstrijd door het ruig gebied begint op 17 maart en duurt tot 24 maart.

Vlammen
Van der Breggen trapt haar seizoen op 2 maart af in Omloop het Nieuwsblad gevolgd door Strade Bianche op 9 maart. Na haar avontuur in Zuid-Afrika wil de Zwolse weer vlammen in de voorjaarsklassiekers. Van der Breggen heeft dit jaar vier nieuwe teamgenoten: Annika Langvad, Eva Buurman, Jolein D'Hoore en Katie Hall.

L1mburg Centraal
Meer over de ploeg in L1mburg Centraal, L1VE vanaf 17:30

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen