Overslaan en naar de inhoud gaan

Voorarrest roversbende Venlo met 30 dagen verlengd

Geplaatst opvrijdag 11 augustus 2017 - 11:33

De mannen die eerder deze maand een man in Venlo van een groot geldbedrag beroofden, blijven nog 30 dagen in voorarrest zitten.

Dat laat het Openbaar Ministerie weten.

Cash
Op woensdag 19 juli werd een man in de Peperstraat in Venlo beroofd van een groot geldbedrag. Het slachtoffer raakte niet gewond bij de overval. Na een grootschalige zoekactie werd een uitgebrande vluchtauto in de Alexander Flemingstraat gevonden. Ook wist de politie iemand aan te houden.

Lees ook: Slachtoffer straatroof had ruim 100.000 euro cash bij zich

Beroving verijdelen
Op vrijdag 28 juli hebben probeerden dezelfde mannen een slag te slaan in het Brabantse Zundert. Daar wist de politie een poging tot beroving te verijdelen. Vijf mannen, vier uit Breda (32, 36, 38 en 41 jaar) en een uit Oosterhout (42), werden in de boeien geslagen.

Motorbende
Een van de verdachten die is aangehouden voor berovingen in Venlo en Zundert blijkt de voormalig president van motorclub No Surrender in Breda.

Lees ook: Voormalig No Surrender-president bij roversbende Venlo

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Voormalig No Surrender-president bij roversbende Venlo
Slachtoffer straatroof had ruim 100.000 euro cash bij zich
Roversbende Venlo zit langer vast
Roversduo overvalt man bij pinautomaat: 'Laffe daad'
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen