Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor derde keer dit jaar drugspand gesloten in Echt

Geplaatst opdonderdag 8 april 2021 - 15:24

Voor de derde keer dit jaar heeft burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren een drugspand in Echt voor drie maanden gesloten.

Het gaat om een woning aan de Bovenste Straat in het centrum van Echt.

Lees ook: Hennepkwekerij ontdekt in winkelstraat Echt

Winkelstraat
In de woning werd eind februari een hennepplantage ontdekt met 742 hennepplanten. "Het is verwerpelijk dat iemand zichzelf en zijn of haar omgeving in de drukste winkelstraat van Echt in gevaar brengt door met elektriciteit te knoeien", zegt burgemeester Hessels daarover. Eerder dit jaar sloot hij twee drugspanden aan de Wilhelminalaan en de Rijksweg Noord.

De woning in het centrum van Echt is conform het Damoclesbeleid gesloten tot en met 8 juli. Het is voor iedereen verboden de woning en het bijbehorend erf te betreden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen