Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor derde keer dit jaar drugspand gesloten in Echt

Geplaatst opdonderdag 8 april 2021 - 15:24

Voor de derde keer dit jaar heeft burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren een drugspand in Echt voor drie maanden gesloten.

Het gaat om een woning aan de Bovenste Straat in het centrum van Echt.

Lees ook: Hennepkwekerij ontdekt in winkelstraat Echt

Winkelstraat
In de woning werd eind februari een hennepplantage ontdekt met 742 hennepplanten. "Het is verwerpelijk dat iemand zichzelf en zijn of haar omgeving in de drukste winkelstraat van Echt in gevaar brengt door met elektriciteit te knoeien", zegt burgemeester Hessels daarover. Eerder dit jaar sloot hij twee drugspanden aan de Wilhelminalaan en de Rijksweg Noord.

De woning in het centrum van Echt is conform het Damoclesbeleid gesloten tot en met 8 juli. Het is voor iedereen verboden de woning en het bijbehorend erf te betreden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen