Overslaan en naar de inhoud gaan

'Voor de zoveelste keer, excuus aan Fortuna'

Geplaatst opzaterdag 15 mei 2021 - 19:53

In zijn biografie 'Michael van Praag, achter de coulissen van het voetbal' komt opnieuw de beroemde Fortuna-bestaat-niet-meer uitspraak ter sprake.

Het boek, geschreven door De Volkskrant-journalist Willem Vissers, geeft een fraai inkijkje in zowel het privé- als voetballeven van de voetbalbestuurder.

Black-out
Zijn jaren bij Ajax, KNVB en UEFA en alles wat bij die bestuursfuncties komt kijken, worden uitgebreid besproken. Omdat Vissers ook lezersvragen liet insturen, werd ook zijn black-out uit 2010 weer eens besproken, inclusief excuses.

Willem Vissers, afkomstig uit Echt, signeerde samen met Michael van Praag in zijn geboorteplaats.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen