Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de derde keer raak: vondst gedumpt vat in Weert

Geplaatst opwoensdag 4 april 2018 - 12:54

Voor de derde keer binnen één dag is woensdag in Weert drugsafval gevonden. Dit keer betreft het een gedumpt vat van 200 liter.

Rond 11:30 uur kon de brandweer richting de Graafschap Hornelaan voor het vat dat daar stond, weet WeertdeGekste. Dit keer stond het afval in de buurt van een woonwijk.

A2
De andere twee keren kozen de
drugsdumpers voor een meer afgelegen plek, namelijk in de buurt van de A2. In de nacht van dinsdag op woensdag stonden onder het A2-viaduct aan de Hoogbosweg drie bigbags met daarin jerrycans. In een daarvan zaten slangen die waarschijnlijk gebruikt worden voor het inrichten van een drugslab.

Lees ook: Nog meer gedumpte vaten gevonden langs A2 in Weert

Drugslab
In een berm langs de afrit Weert-Noord van de A2 werden een paar uur later drie gedumpte vaten gevonden. Ook die zijn vermoedelijk afkomstig van een drugslab. Ook het laatst gevonden vat komt naar alle waarschijnlijkheid van een lab waar drugs wordt geproduceerd.

De politie gaat de dumpingen onderzoeken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen