Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de derde keer raak: vondst gedumpt vat in Weert

Geplaatst opwoensdag 4 april 2018 - 12:54

Voor de derde keer binnen één dag is woensdag in Weert drugsafval gevonden. Dit keer betreft het een gedumpt vat van 200 liter.

Rond 11:30 uur kon de brandweer richting de Graafschap Hornelaan voor het vat dat daar stond, weet WeertdeGekste. Dit keer stond het afval in de buurt van een woonwijk.

A2
De andere twee keren kozen de
drugsdumpers voor een meer afgelegen plek, namelijk in de buurt van de A2. In de nacht van dinsdag op woensdag stonden onder het A2-viaduct aan de Hoogbosweg drie bigbags met daarin jerrycans. In een daarvan zaten slangen die waarschijnlijk gebruikt worden voor het inrichten van een drugslab.

Lees ook: Nog meer gedumpte vaten gevonden langs A2 in Weert

Drugslab
In een berm langs de afrit Weert-Noord van de A2 werden een paar uur later drie gedumpte vaten gevonden. Ook die zijn vermoedelijk afkomstig van een drugslab. Ook het laatst gevonden vat komt naar alle waarschijnlijkheid van een lab waar drugs wordt geproduceerd.

De politie gaat de dumpingen onderzoeken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen