Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Voor 25 euro een stuk stadspark huren in Maastricht

Geplaatst opdonderdag 16 maart 2017 - 17:45

In Maastricht kun je binnenkort een stuk stadspark huren. Voor maar 25 euro ben je drie maanden lang de trotse eigenaar van één vierkante meter.

Daarop kun je een spreuk, foto of iets anders mag zetten. Dat klinkt als een commercieel idee, maar het gaat om een kunstproject van studente Simone Schuffelen.

Gestolen beeld
Op de te huren locatie stond eerst een beeld van D’Artagnan. Dat beeld is een aantal jaar geleden gestolen. De gemeente heeft toen besloten het overgebleven stuk grond één keer per jaar beschikbaar te stellen aan de Kunstacademie Maastricht. "Ik heb ervoor gekozen om er geen eigen beeld neer te zetten, maar deze ruimte te delen met iedereen. In totaal zijn er bijna 80 vierkante meters te huur", zegt Simone.

Illustratie
Toch wordt het park geen mengelmoes van foto’s en reclameuitingen. Simone heeft het park namelijk online nagemaakt. "In mijn illustratie kun je de vierkante meters zien. Als je op een stuk grond klikt wordt de boodschap zichtbaar." De illustratie van de grond is hier te vinden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Merktekens op Maastrichtse bomen voor natuur Amerika
Vandalen vernielen hekwerk bij Koningsboom
Extra containers tegen puinhopen Stadspark Maastricht
Pasgetrouwd stel belandt in schietpartij Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen