Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor 25 euro een stuk stadspark huren in Maastricht

Geplaatst opdonderdag 16 maart 2017 - 17:45

In Maastricht kun je binnenkort een stuk stadspark huren. Voor maar 25 euro ben je drie maanden lang de trotse eigenaar van één vierkante meter.

Daarop kun je een spreuk, foto of iets anders mag zetten. Dat klinkt als een commercieel idee, maar het gaat om een kunstproject van studente Simone Schuffelen.

Gestolen beeld
Op de te huren locatie stond eerst een beeld van D’Artagnan. Dat beeld is een aantal jaar geleden gestolen. De gemeente heeft toen besloten het overgebleven stuk grond één keer per jaar beschikbaar te stellen aan de Kunstacademie Maastricht. "Ik heb ervoor gekozen om er geen eigen beeld neer te zetten, maar deze ruimte te delen met iedereen. In totaal zijn er bijna 80 vierkante meters te huur", zegt Simone.

Illustratie
Toch wordt het park geen mengelmoes van foto’s en reclameuitingen. Simone heeft het park namelijk online nagemaakt. "In mijn illustratie kun je de vierkante meters zien. Als je op een stuk grond klikt wordt de boodschap zichtbaar." De illustratie van de grond is hier te vinden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Vandalen vernielen hekwerk bij Koningsboom
Merktekens op Maastrichtse bomen voor natuur Amerika
Extra containers tegen puinhopen Stadspark Maastricht
Pasgetrouwd stel belandt in schietpartij Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen