Overslaan en naar de inhoud gaan

Von Berswordt uit Maastricht derde bij NK Mountainbike

Geplaatst opzondag 21 juli 2019 - 14:23

Sophie von Berswordt uit Maastricht is in Sittard derde geworden bij de Nederlandse kampioenschappen mountainbiken bij de vrouwen-elite.

De Maastrichtse moest op het Watersley Sports & Talentpark ruim tweeëneenhalve minuut toegeven op Anne Tauber, die de nationale titel won. Tauber kwam met bijna anderhalve minuut voorsprong op Annemarie Worst over de streep, die tweede werd.

Bart Brentjes
Het parcours op Watersley was uitgezet door voormalig Olympisch kampioen Bart Brentjens en kende een aantal steile afdalingen. De nieuwe kampioene was enthousiast over het parcours en omschreef dat als NK-waardig.

Beloften
Tauber pakte twee jaar geleden in Landgraaf ook al de titel. Bij de beloften won Ceylin del Carmen Alvarado de titel. Op het WK in Valkenburg won zij brons.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen