Overslaan en naar de inhoud gaan

Volta Limburg Classic verplaatst naar Pasen volgend jaar

Geplaatst opdonderdag 2 april 2020 - 12:21

De Volta Limburg Classic verschuift naar Pasen 2021.

Dat heeft de organisatie van het wielerevenement donderdag besloten.

Wielerkalender
Oorspronkelijk stond de Volta Limburg Classic voor het weekend van 4 & 5 april op de wielerkalender, maar door de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en de genomen maatregelen van de overheid moest de organisatie concluderen dat het evenement voor 2020 volledig geannuleerd wordt en het vinden van een nieuwe datum in 2020 niet mogelijk blijkt. Dat geldt voor de wedstrijd en voor de toertocht.

Lees ook: Volta Limburg Classic gaat niet door

Pasen 2021
De nieuwe datum van de wedstrijd wordt zaterdag 3 april 2021 en de toertocht wordt gereden op paasmaandag 5 april 2021. Ingeschreven toertochtdeelnemers kunnen hun deelname doorschuiven naar 2021 en de organisatie hoopt iedereen dan ook op 5 april 2021 te mogen verwelkomen in Eijsden en er op deze manier voor te zorgen dat de Volta Limburg Classic in deze moeilijke tijd ook behouden kan worden voor de (wieler)kalender.

Annulering
Net als vele andere wielerevenementen wordt deze kleine organisatie hard getroffen door de verplichte annulering. Vanaf het moment dat de organisatie deze beslissing tot annulering heeft moeten nemen, is er aan de slag gegaan met de verschillende scenario’s, waaronder het verplaatsen van de datum, het annuleren van het evenement of het alleen laten doorgaan van de toertocht.

Mochten deelnemers niet in de gelegenheid zijn om op deze datum in 2021 deel te nemen, dan kunnen zij het inschrijfgeld minus € 4,- aan gemaakte kosten terug ontvangen.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen