Overslaan en naar de inhoud gaan

Volta Limburg Classic verplaatst naar Pasen volgend jaar

Geplaatst opdonderdag 2 april 2020 - 12:21

De Volta Limburg Classic verschuift naar Pasen 2021.

Dat heeft de organisatie van het wielerevenement donderdag besloten.

Wielerkalender
Oorspronkelijk stond de Volta Limburg Classic voor het weekend van 4 & 5 april op de wielerkalender, maar door de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en de genomen maatregelen van de overheid moest de organisatie concluderen dat het evenement voor 2020 volledig geannuleerd wordt en het vinden van een nieuwe datum in 2020 niet mogelijk blijkt. Dat geldt voor de wedstrijd en voor de toertocht.

Lees ook: Volta Limburg Classic gaat niet door

Pasen 2021
De nieuwe datum van de wedstrijd wordt zaterdag 3 april 2021 en de toertocht wordt gereden op paasmaandag 5 april 2021. Ingeschreven toertochtdeelnemers kunnen hun deelname doorschuiven naar 2021 en de organisatie hoopt iedereen dan ook op 5 april 2021 te mogen verwelkomen in Eijsden en er op deze manier voor te zorgen dat de Volta Limburg Classic in deze moeilijke tijd ook behouden kan worden voor de (wieler)kalender.

Annulering
Net als vele andere wielerevenementen wordt deze kleine organisatie hard getroffen door de verplichte annulering. Vanaf het moment dat de organisatie deze beslissing tot annulering heeft moeten nemen, is er aan de slag gegaan met de verschillende scenario’s, waaronder het verplaatsen van de datum, het annuleren van het evenement of het alleen laten doorgaan van de toertocht.

Mochten deelnemers niet in de gelegenheid zijn om op deze datum in 2021 deel te nemen, dan kunnen zij het inschrijfgeld minus € 4,- aan gemaakte kosten terug ontvangen.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen