Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Volta Limburg Classic maakt ploegenlijst bekend

Geplaatst opdinsdag 5 februari 2019 - 8:48

Zeven pro-continentale teams starten begin april in de Volta Limburg Classic. De WorldTour-teams laten dan verstek gaan.

De ervaren teams van Roompot-Charles en Wanty-Groupe Gobert zijn er 6 april wel bij.

Wildcard
Ook het team van Israel Cycling Academy, dat een wildcard heeft gekregen voor de Ronde van Italië en Milaan-Sanremo, start in de Limburgse koers. En met de komst van het Development team van Sunweb, is er een kans dat het Maastrichtse talent Nils Sinschek start in de voorjaarsklassieker.

Geen rol
Dat er geen World Tour-ploegen aan de start verschijnen hoeft niet slecht uit te pakken. "Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat er geen World Tour-ploeg heeft gekozen voor de Volta Limburg Classic. Echter, de WorldTour-ploegen die de afgelopen twee jaar aan de start verschenen, hebben toen geen rol van betekenis in de finale kunnen spelen", nuanceert koersdirecteur Roy Packbier op de website van de koers.

De afgelopen twee jaar ging de zege naar een pro-continentale renner. In 2017 naar Marco Canola van Nippo-Vini Fantini en vorig jaar naar Jan Tratnik van CCC Sprandi Polkowice.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen