Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Volta Limburg Classic maakt ploegenlijst bekend

Geplaatst opdinsdag 5 februari 2019 - 8:48

Zeven pro-continentale teams starten begin april in de Volta Limburg Classic. De WorldTour-teams laten dan verstek gaan.

De ervaren teams van Roompot-Charles en Wanty-Groupe Gobert zijn er 6 april wel bij.

Wildcard
Ook het team van Israel Cycling Academy, dat een wildcard heeft gekregen voor de Ronde van Italië en Milaan-Sanremo, start in de Limburgse koers. En met de komst van het Development team van Sunweb, is er een kans dat het Maastrichtse talent Nils Sinschek start in de voorjaarsklassieker.

Geen rol
Dat er geen World Tour-ploegen aan de start verschijnen hoeft niet slecht uit te pakken. "Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat er geen World Tour-ploeg heeft gekozen voor de Volta Limburg Classic. Echter, de WorldTour-ploegen die de afgelopen twee jaar aan de start verschenen, hebben toen geen rol van betekenis in de finale kunnen spelen", nuanceert koersdirecteur Roy Packbier op de website van de koers.

De afgelopen twee jaar ging de zege naar een pro-continentale renner. In 2017 naar Marco Canola van Nippo-Vini Fantini en vorig jaar naar Jan Tratnik van CCC Sprandi Polkowice.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen