Volta Limburg Classic

Volta Limburg Classic verplaatst naar Pasen volgend jaar

De Volta Limburg Classic verschuift naar Pasen 2021.

Volta Limburg Classic
Volta Limburg Classic gaat niet door

De Volta Limburg Classic gaat niet door. Dat heeft de organisatie zondagavond besloten.

volta limburg classic
Mitchelton-Scott start in Volta Limburg Classic

World Tour-formatie Mitchelton-Scott gaat op 4 april van start in de Volta Limburg Classic. Koersdirecteur Roy Packbier heeft de ploegleiding op de hoogte gebracht dat ze mogen starten in Eijsden.

Tankink koersdirecteur
Bram Tankink medekoersdirecteur Volta Limburg Classic

Voormalig wielrenner Bram Tankink wordt medekoersdirecteur van de Volta Limburg Classic. Hij gaat samen met de huidige koersdirecteur Roy Packbier de wedstrijd op zaterdag 4 april vanuit de auto leiden.

volta limburg classic
Wielerploegen willen startplek in Volta Limburg Classic

Diverse wielerploegen proberen startrecht te krijgen in de Volta Limburg Classic. Koersdirecteur Roy Packbier wordt door ploegleiders gebeld die informeren om met hun ploeg te mogen starten in Zuid-Limburg.

volta limburg classic
Ook WorldTour team CCC aan start Volta Limburg Classic

Met nog zo’n twee maanden voor de boeg, begint het deelnemersveld van de 47ste Volta Limburg Classic steeds meer vorm te krijgen.

volta limburg classic
Wielerteam Jumbo-Visma in Volta Limburg Classic

Wielerteam Jumbo-Visma staat begin april aan de start van de 47ste Volta Limburg Classic. Daarmee keert het WorldTour team na een jaar afwezigheid terug in Eijsden.

Eerste toertocht van seizoen: veel renners in Heuvelland

Een paar duizend amateurwielrenners rijden de toerversie van de Volta Limburg Classic. Het is de eerste georganiseerde Limburgse toertocht van het seizoen.

Jury beslist: Patrick Müller wint Volta Limburg Classic

Patrick Müller heeft zaterdagmiddag de 46e editie van de Volta Limburg Classic met een minieme voorsprong op zijn naam gezet.

Demi Vollering zegeviert bij de dames in Volta Limburg Classic

Demi Vollering bleek zaterdagmiddag de sterkste van het damespeloton in de Volta Limburg Classic.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten