Overslaan en naar de inhoud gaan

Volleybalsters Peelpush uit competitie vanwege lockdown

Geplaatst opdinsdag 12 januari 2021 - 15:02

De volleybalsters van Peelpush komen in het reguliere seizoen niet meer in actie in de eredivisie.

Dat besluit heeft de club uit Meijel genomen in afwachting van de persconferentie waarop premier Rutte dinsdag waarschijnlijk de lockdown met ten minste drie weken zal verlengen.

'Geen verandering'
Peelpush behoorde tot de teams die zolang de lockdown loopt niet willen trainen en spelen. "Wij concluderen dat de situatie waardoor we eerder besloten het seizoen niet te hervatten niet is veranderd", meldt voorzitter Wil van Oosteren, die inmiddels volleybalbond Nevobo heeft ingelicht. De bond wil uiterlijk woensdag uitsluitsel van clubs die tijdens de lockdown niet wilden spelen.

Degradatie niet mogelijk
De Nevobo heeft begrip voor dat standpunt, maar stelt dat langer uitstel niet mogelijk is. De meeste teams zijn alweer in actie gekomen in de eredivisies. De kans bestaat wel dat Peelpush, eventueel buiten mededinging, later mag deelnemen aan een 'degradatiepoule' waarin de clubs die niet tot de top 4 behoren het seizoen uitspelen. Degradatie is dit seizoen uitgesloten, werd eerder al bepaald.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen