Overslaan en naar de inhoud gaan

Volleybalsters Peelpush gaan weer wedstrijden spelen

Geplaatst opzondag 28 februari 2021 - 21:48

De volleybalsters van Peelpush hebben besloten om weer wedstrijden te gaan spelen in de Eredivisie.

Eerder trok de ploeg uit Meijel zich nog terug uit de competitie omdat ze het niet veilig en verantwoord vonden om te spelen en te trainen vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Toestemming
Afgelopen december besloot Peelpush niet meer te trainen en deel te nemen aan wedstrijden ondanks dat het kabinet een aantal topsporten, waaronder volleybal, de uitzondering gaf om dat wel te doen. De club vond het niet veilig en verantwoord genoeg. Andere clubs trainden wel door. In januari besloot Peelpush niet meer deel te nemen aan het reguliere seizoen van de Eredivisie. Halverwege februari besloten de vrouwen van Peelpush toch weer te gaan trainen.

Lees ook: Volleybalsters Peelpush pakken toch weer training op

Degradatiepoule
Nu heeft Peelpush besloten om ook weer wedstrijden te gaan spelen. "Inmiddels is gebleken dat de omstandigheden en opgestelde protocollen rondom het Eredivisie volleybal het inderdaad mogelijk maken om op de veilige en verantwoorde manier te trainen en wedstrijden te spelen", schrijft de club in een persbericht. Daarom is besloten om deel te nemen aan de degradatiepoule. De club uit Meijel hoeft overigens niet te vrezen voor degradatie, want dit seizoen kan er niemand degraderen. De degradatiepoule bestaat uit acht wedstrijden.

Halverwege maart staan de eerste wedstrijden gepland.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen