Overslaan en naar de inhoud gaan

Volleybalsters FAST verrassen Sneek

Geplaatst opzaterdag 16 maart 2019 - 22:46

In de vierde wedstrijd van de Kampioenspoule hebben de volleybalsters van FAST zaterdagavond verrassend gewonnen van VC Sneek.

In de Gennepse sporthal Pica Mare werd het 3-2.

Herpakken
In de reguliere competitie lukte het FAST Flamingo's niet Sneek te vloeren. Het begin was zaterdagavond ook voor de Friese bezoeksters. Titelkandidaat Sneek pakte de eerste set met 25-11. In de tweede set herpakte het team zich onder aanvoering van Nyncke Rovers en Veerle van den Heuvel en won met 25-18. Dat gaf het nodige vertrouwen en ook de derde set was voor FAST: 25-21. Sneek gaf zich niet zomaar gewonnen en pakte met 17-25 de vierde set. De beslissende vijfde was met 15-13 voor de thuisclub van coach Harmen Bijsterbosch.

FAST Flamingo's heeft nu 4 uit 4. Aan kop van de kampioensgroep gaat Sliedrecht met 18 uit 5, gevolgd door Set Up '65 met 13 uit 5. Sneek staat derde met 12 uit 5.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen