Overslaan en naar de inhoud gaan

Volleybalsters FAST verliezen met 3-0 van koploper Eurosped

Geplaatst opzondag 10 november 2019 - 18:55

De volleybalsters van FAST hebben in de eredivisie verloren van koploper Eurosped. De vrouwen uit Oldenzaal stuurden FAST met een 3-0 nederlaag naar huis.

FAST kwam in de eerste set met 5-4 voor, maar de thuisploeg boog de stand daarna om en won de set afgetekend met 25-12.

In de volgende set bood de ploeg van trainer Harmen Bijsterbosch heel wat meer tegenstand. Eurosped kwam met 7-4 voor, maar FAST vocht terug en dichtte het gat tot op één punt: 20-19. In de slotfase nam Eurosped afstand en won de set met 25-22.

In de derde set kwam Eurosped van meet af aan op voorsprong. FAST kon de achterstand aanvankelijk tot twee punten beperken, maar kon de koploper daarna niet meer volgen. Eurosped won de set met 25-15 en voegde na de 3-0 zege opnieuw drie punten toe aan het totaal.

FAST heeft na zes wedstrijden 7 punten en is zesde in de rangschikking. Peelpush heeft hetzelfde puntentotaal en staat op de zevende plaats.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen