Overslaan en naar de inhoud gaan

Volleybalsters FAST geen partij voor Sliedrecht

Geplaatst opzondag 14 oktober 2018 - 14:09

De volleybalsters van FAST Flamingo's hebben met 3-0 verloren van landskampioen Sliedrecht Sport.

De Roze Brigade uit Gennep liet zich in Zuid-Holland gewillig slachtofferen.

Geen lef
De Noord-Limburgse vrouwen misten het lef om het de landskampioen lastig te maken. In de eerste set kon het team van trainer Bijsterbosch de tegenstander tot 8-7 volgen, maar na een tempoversnelling sloeg Sliedrecht een gat van 9 punten. Door een prima servicereeks van Joska Fransen werd de achterstand teruggebracht tot 24-18, maar daarna maakte de thuisploeg het winnende punt: 25-18.

Afgemaakt
In de tweede set had FAST niets in te brengen en won Sliedrecht de set probleemloos met 25-12. De daarop volgende set leek op dezelfde wijze te verlopen: Sliedrecht kwam met 6-0 voor en liep uit tot 11-3 en maakte het 'karwei' met 25-17 af.

Woendag speelt FAST in Gennep tegen het Talentteam Papendal Arnhem. Volgens trainer Harmen Bijsterbosch een tegenstander waar de Roze Brigade van moeten kunnen winnen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen