Overslaan en naar de inhoud gaan

Volleybalsters FAST beginnen jaar met winst

Geplaatst opzaterdag 16 januari 2021 - 19:09

De volleybalsters van FAST hebben de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar in de eredivisie gewonnen. De combinatie uit Gennep en St. Anthonis versloeg in Ootmarsum Set Up ’65 met 1-3.

FAST begon goed in de eerste set, maar moest tot halverwege de set meermaals een achterstand van drie punten wegwerken. Nadat de Limburgs-Brabantse combinatie de stand gelijk had getrokken (12-12), ging de set gelijk op. In de slotfase trok het team uit Twente aan het langste eind en won met 26-24.

Setwinst
In de tweede set sloeg FAST snel een gat en stevenden de vrouwen linea recta op 11-25 setwinst af. In de derde set kwam FAST met 16-20 voor. Set Up ’65 kwam terug tot 22-23, waarna de vrouwen van coach Ivo Martinovic de set met 23-25 binnensleepte.

Vijfde in eredivisie
De tegenstander van FAST leek in de vierde set niet meer in een goed resultaat te geloven. De Overijsselse volleybalsters stonden al snel met 3-7 achter. FAST liep steeds verder uit, won de set met 13-25 en boekte een 1-3 overwinning op Set-Up ‘65. FAST staat nu op de vijfde plaats in de eredivisie.

Het Limburgs-Brabantse team had sinds medio oktober geen wedstrijd meer gespeeld. Toen werd bij Sneek met 3-0 verloren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen