Overslaan en naar de inhoud gaan

Volleybalster Klerckx verlaat Peelpush

Geplaatst opdonderdag 9 mei 2019 - 16:54

De 19-jarige passer-loper Noa Klerckx vertrekt bij Peelpush.

Klerckx werd afgelopen seizoen met Peelpush kampioen in de topdivisie.

Hoogste niveau
De volleybalsters uit Meijel keren daarmee na een jaar afwezigheid, terug op het hoogste niveau. Peelpush viert het komend seizoen zijn 50-jarig jubileum.

Nieuw team
Klerckx vertrekt naar Set-Up '65. Het team uit Oostmarsum, dat als derde eindigde in de eredivisie, zal een metamorfose ondergaan qua selectie.

Uitgekleed
Daniëlle Nouwen (oud-speelster van VC Weert) is een van de zes speelsters die vertrekken bij Set-Up '65. Libero Nouwen speelt volgend seizoen voor het Duitse Borken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen