Overslaan en naar de inhoud gaan

Volleybalster Britt Bongaerts terug naar Aken

Geplaatst opzaterdag 10 juni 2017 - 23:01

Britt Bongaerts keert terug bij volleybalteam Ladies in Black uit Aken. De 20-jarige Roermondse komt over van USC Münster.

De spelverdeelster ging een jaar geleden vanuit Aken naar Münster, omdat de stekker uit het Akense team ging. Dat werd later teruggedraaid maar toen had Bongaerts al toegezegd in Münster, een team dat bovendien iets hoger aangeslagen werd.

Voor ogen
Maar in Münster ging het niet helemaal zoals Bongaerts het voor ogen had. De toenmalige trainer Andreas Vollmer gaf veelal de voorkeur aan de Finse Kaisa Alanko bij de Bundesligaclub.

Bongaerts treft nu een aantal Nederlandse teamgenotes en krijgt Saskia van Hintum als trainster.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Britt Bongaerts
Volleybalsters Schwerin met Bongaerts aan kop Bundesliga
Ladies in Black winnen oefenduel van Flamingo's Gennep
Geen nieuwe stunt volleybaldames zonder Britt Bongaerts
Debuut volleybalster Britt Bongaerts in Oranje
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen