Overslaan en naar de inhoud gaan

Volleyballers kunnen niet opnieuw stunten op WK

Geplaatst opvrijdag 21 september 2018 - 20:43

De Nederlandse volleyballers hebben bij het WK in Italiƫ tegen Rusland niet opnieuw kunnen stunten.

Oranje was in de eerste groepswedstrijd van de tweede ronde duidelijk de mindere tegen Rusland. De coach had zijn langste en aanvallend sterkste spelers opgesteld. Desondanks ging de ploeg met midspeler Tim Smit uit Voerendaal kansloos onderuit tegen de Europese kampioen: 25-17, 25-16 en 25-21.

Vervangen
Smit werd met de overige
basisspelers in de derde set vervangen. In de nieuwe samenstelling werd dat de beste set voor Nederland, zonder dat het iets aan het resultaat veranderde.

Final Six
Nederland speelt zaterdag tegen Finland en zondag tegen Italiƫ, dat alle vijf groepsduels in de eerste ronde won. De behaalde punten in de eerste ronde tellen voor de stand in de tweede ronde gewoon mee. De winnaars van de vier poules in de tweede ronde plaatsen zich met de twee beste nummers twee voor de zogenoemde
Final Six.

Na de zware nederlaag tegen Rusland lijkt kwalificatie voor de derde WK-ronde meteen ver weg voor Oranje.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen