Overslaan en naar de inhoud gaan

Volleyballer Tim Smit verruilt Aalst voor Achel

Geplaatst opdonderdag 9 april 2020 - 14:27

Volleyballer Tim Smit vertrekt bij zijn huidige club Aalst. De Voerendaler verkast naar Achel.

Bij die club is de Maastrichtse coach Jan Meertens actief. Ook spelen Brain Schouren uit Simpelveld en Rob Bontje uit Grevenbicht in Achel, al neemt die laatste op zijn 38e afscheid bij Achel.

Toonaangevend
Het team van Jan Meertens presteerde zeer goed in het afgelopen seizoen en plaatste zich als vierde voor de Final Four voor het Belgisch landskampioenschap. Aalst is met Maaseik een van de toonaangevende clubs in het volleybal en speelde Europees.

Rode draad
Op de site van de Belgisch-Limburgse club schrijft voorzitter Joos Gysen "De Dutch Connection blijft in Achel inderdaad een rode draad, wat ook wel een beetje logisch is gezien de geografische ligging van Achel”.

"Met de komt van Tim Smit bevestigen we onze ambitie om op zijn minst een vaste waarde te zijn in de Euromillions Volley League en kijken we weer een beetje meer richting omhoog."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen