Overslaan en naar de inhoud gaan

Volleyballer Tim Smit verruilt Aalst voor Achel

Geplaatst opdonderdag 9 april 2020 - 14:27

Volleyballer Tim Smit vertrekt bij zijn huidige club Aalst. De Voerendaler verkast naar Achel.

Bij die club is de Maastrichtse coach Jan Meertens actief. Ook spelen Brain Schouren uit Simpelveld en Rob Bontje uit Grevenbicht in Achel, al neemt die laatste op zijn 38e afscheid bij Achel.

Toonaangevend
Het team van Jan Meertens presteerde zeer goed in het afgelopen seizoen en plaatste zich als vierde voor de Final Four voor het Belgisch landskampioenschap. Aalst is met Maaseik een van de toonaangevende clubs in het volleybal en speelde Europees.

Rode draad
Op de site van de Belgisch-Limburgse club schrijft voorzitter Joos Gysen "De Dutch Connection blijft in Achel inderdaad een rode draad, wat ook wel een beetje logisch is gezien de geografische ligging van Achel”.

"Met de komt van Tim Smit bevestigen we onze ambitie om op zijn minst een vaste waarde te zijn in de Euromillions Volley League en kijken we weer een beetje meer richting omhoog."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen