Overslaan en naar de inhoud gaan

Volleybal: Kroatië te sterk voor Nederland

Geplaatst opzaterdag 15 juni 2019 - 20:10

De Nederlandse volleyballers hebben hun laatste groepswedstrijd in de Golden European League verloren.

Kroatië was in drie sets te sterk voor de Oranje-mannen. Setstanden waren 25-19 25-23 25-22.

Final Four
Voor Oranje maakte het resultaat niet uit, de ploeg was al zeker van de eindzege in poule B. Nederland kwalificeerde zich eerder voor de Final Four volgend weekeinde in Estland.

Tim Smit
Bondscoach Piazza startte met Tim Smit uit Voerendaal op de middenpositie, samen met Michaël Parkinson. Er waren meer veranderingen ten opzichte van de laatste duels: Wouter ter Maar begon als diagonaalspeler in plaats van Nimir Abdelaziz, Gijs van Solkema was de spelverdeler. Maarten van Garderen en Thijs ter Horst openden als passer/lopers, Just Dronkers als libero.

Oranje kwam aanvallend tekort en verloor de eerste set. In de resterende wedstrijd bleef Nederland vooral dankzij beter blokkeren in de buurt van de Kroaten, tot setwinst leidde het niet.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen