FAST volleybal 2019-2020

Nieuwe aanwinst voor volleybalclub FAST

Lisan Siemonsma is als veertiende volleybalster aan de selectie van eredivisonist FAST toegevoegd.

stock volleybal
Volleyballer Rob Bontje gelukkig tussen jong talent

Volleyballer Rob Bontje heeft zijn draai gevonden bij Volleybalclub Limac in Linne. Hij hielp de jonge ploeg naar de overwinning in eigen huis tegen Volley Zuid uit Rotterdam.

Britt Bongaerts
Volleybalinternational Britt Bongaerts naar Polen

Volleybalster Britt Bongaerts verlaat de Duitse competitie en gaat in Polen aan de slag bij LKS Lódz.

tafeltennis tennistafel bat pingpong stock
Ook binnensportaccommodaties vanaf 1 juli weer open

Net als de sportscholen en sportkantines mogen per 1 juli ook de binnensportaccommodaties weer open. Dat heeft het ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport bevestigd aan sportkoepel NOC*NSF.

gortzen
Drie oud-profvolleyballers moeten niveau Limac omhoog stuwen

Trainer Guido Görtzen is in zijn nopjes met zijn nieuwste aanwinst, Rob Bontje uit Grevenbicht. De trainer van VC Limac heeft maar één doel: zo snel mogelijk naar de eredivisie.

Rob Bontje
Rob Bontje bij Limac herenigd met Guido Görtzen

Volleyballer Rob Bontje speelt komend seizoen voor VC Limac. Bij de club uit Linne is oud-international Guido Görtzen trainer.

Puck Hoogers
Puck Hoogers verruilt FAST voor Talentteam Papendal

Volleybalster Puck Hoogers verruilt FAST voor het Talentteam Papendal. De 16-jarige passer-loper uit Venlo speelde anderhalf jaar voor de eredivisionist uit Gennep en Sint Anthonis.

Ivo Martinovic FAST volleybal
FAST werkt hard aan nieuwe eredivisieselectie

Nadat de kampioenspoule in de eredivisie vroegtijdig beëindigd werd, is trainer Ivo Martinovic met de technische staf van FAST aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de nieuwe volleybalcompetitie.

Tim Smit volleyballer Voerendaal
Meertens haalt volleyballer Smit naar Achel

Tim Smit speelt volgend seizoen bij het team van trainer Jan Meertens in Achel.

Peelpush-dames
Ook geen vervolg vaderlandse volleybalcompetitie

De Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo) stopt per direct met de lopende Eredivisie-competitie. Dat heeft de bond in samenspraak met de eredivisieclubs besloten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten