Overslaan en naar de inhoud gaan

Vollering emotioneel: 'Ik denk niet dat ze blij met me zijn'

Geplaatst opzaterdag 25 september 2021 - 18:52

Demi Vollering kon haar tranen niet bedwingen na de teleurstellende tweede plaats voor Marianne Vos in de wedstrijd voor vrouwen tijdens het WK wielrennen in Belgiƫ.

De renster, die tegenwoordig rijdt voor de topploeg Team SD Worx dankzij haar sterke ontwikkeling in de voorgaande jaren bij Parkhotel Valkenburg, was een van de zeven oranje-rensters die de grote troef Marianne Vos naar de wereldtitel moest leiden. Maar dat liep mis in de sprint, omdat de routinier in de sprint werd geklopt door de Italiaanse Balsamo. En dus moesten de Vos en ook haar teamgenoten genoegen nemen met zilver.

Pech
Vollering, die bezig is aan een heel sterk seizoen, had in en om Leuven te kampen met materiaalpech en moest hard werken om bij te blijven. Dat lukte, maar bleek uiteindelijk onvoldoende om Vos richting regenboogtrui te helpen.

Emotie
Na afloop liet Vollering haar emoties de vrije loop:

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen