Overslaan en naar de inhoud gaan

Vollering emotioneel: 'Ik denk niet dat ze blij met me zijn'

Geplaatst opzaterdag 25 september 2021 - 18:52

Demi Vollering kon haar tranen niet bedwingen na de teleurstellende tweede plaats voor Marianne Vos in de wedstrijd voor vrouwen tijdens het WK wielrennen in Belgiƫ.

De renster, die tegenwoordig rijdt voor de topploeg Team SD Worx dankzij haar sterke ontwikkeling in de voorgaande jaren bij Parkhotel Valkenburg, was een van de zeven oranje-rensters die de grote troef Marianne Vos naar de wereldtitel moest leiden. Maar dat liep mis in de sprint, omdat de routinier in de sprint werd geklopt door de Italiaanse Balsamo. En dus moesten de Vos en ook haar teamgenoten genoegen nemen met zilver.

Pech
Vollering, die bezig is aan een heel sterk seizoen, had in en om Leuven te kampen met materiaalpech en moest hard werken om bij te blijven. Dat lukte, maar bleek uiteindelijk onvoldoende om Vos richting regenboogtrui te helpen.

Emotie
Na afloop liet Vollering haar emoties de vrije loop:

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen