Overslaan en naar de inhoud gaan

Volledige huisraad gedumpt in Sittardse woonwijk

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 15:12

Een onbekende heeft in Sittard zijn volledige inboedel gedumpt.

Bij een afvalbak aan de Rembrandstraat, pal naast een speeltuintje, heeft iemand stoelen, een lattenbodem, een kastje en andere meubels gegooid.

Gedrag
Een wijkcoördinator van de gemeente Sittard-Geleen maakt op Facebook gewag van de dumping in de wijk Stadbroek. 'Triest', schrijft hij erbij. Verder spreekt hij de mensen aan op hun gedrag. Ook geeft hij te kennen dat hij de handhaving heeft ingeschakeld.

Opruimen
Het is niet bekend wie verantwoordelijk is voor deze dumping. De gemeente Sittard-Geleen heeft de rotzooi maandag meteen opgeruimd.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen