Overslaan en naar de inhoud gaan

Volledige huisraad gedumpt in Sittardse woonwijk

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 15:12

Een onbekende heeft in Sittard zijn volledige inboedel gedumpt.

Bij een afvalbak aan de Rembrandstraat, pal naast een speeltuintje, heeft iemand stoelen, een lattenbodem, een kastje en andere meubels gegooid.

Gedrag
Een wijkcoördinator van de gemeente Sittard-Geleen maakt op Facebook gewag van de dumping in de wijk Stadbroek. 'Triest', schrijft hij erbij. Verder spreekt hij de mensen aan op hun gedrag. Ook geeft hij te kennen dat hij de handhaving heeft ingeschakeld.

Opruimen
Het is niet bekend wie verantwoordelijk is voor deze dumping. De gemeente Sittard-Geleen heeft de rotzooi maandag meteen opgeruimd.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen