Overslaan en naar de inhoud gaan

Volledige huisraad gedumpt in Sittardse woonwijk

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 15:12

Een onbekende heeft in Sittard zijn volledige inboedel gedumpt.

Bij een afvalbak aan de Rembrandstraat, pal naast een speeltuintje, heeft iemand stoelen, een lattenbodem, een kastje en andere meubels gegooid.

Gedrag
Een wijkcoördinator van de gemeente Sittard-Geleen maakt op Facebook gewag van de dumping in de wijk Stadbroek. 'Triest', schrijft hij erbij. Verder spreekt hij de mensen aan op hun gedrag. Ook geeft hij te kennen dat hij de handhaving heeft ingeschakeld.

Opruimen
Het is niet bekend wie verantwoordelijk is voor deze dumping. De gemeente Sittard-Geleen heeft de rotzooi maandag meteen opgeruimd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen