Overslaan en naar de inhoud gaan

Volledig tijdschema Pinkpop 2016 bekend

Geplaatst opdinsdag 10 mei 2016 - 17:10

Pinkpop heeft dinsdag het volledige tijdschema voor de editie van 2016 bekendgemaakt.

Bezoekers van het festival in Landgraaf kunnen nu precies zien wanneer welke band of artiest optreedt.

Weinig tijd
De headliners van dit jaar zijn Paul McCartney, de Red Hot Chili Peppers en Rammstein. Opvallend genoeg is voor die drie optredens niet al te veel tijd ingeruimd. De Peppers en Rammstein moeten het doen met 'slechts' één uur en vijf minuten: ze staan ingeroosterd van 22:25 uur tot 23:30 uur. Beide bands spelen ook op het Belgische festival Rock Werchter. Daar krijgen ze respectievelijk anderhalf uur en één uur en 40 minuten de tijd.

Ook voor het grote slotoptreden van Paul McCartney is in Landgraaf maar anderhalf uur vrijgemaakt. Opmerkelijk, aangezien de Britse wereldster vaak langer optreedt.

Middernacht
Mochten de bands hun optreden nog wat willen rekken, dan kan dat. Sinds vorig duurt het festival uiterlijk tot middernacht, in plaats van 23:00 uur.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen